Pinguinera de Isla De magdalena en Zeeleeuwen
Door: Yves en Katrijn
Blijf op de hoogte en volg yves en katrijn
19 Maart 2011 | Chili, Punta Arenas
Onze reis gaat weer verder!
Na een zalige verjaardag van Katrijn in een 12 uur durende busrit kwamen we aan in Punta Arena. Groot, veel volk. Wij zijn gaan slapen in de lokale getto van de stad in een klein vreemd hostelleke.
Die avond: Opnieuw lekkerste steak ooit gegeten met heerlijke cocktails. Jammy!
Op de weg naar onze getto snachts achtervolgt door dolle hond pekkie. Dan zijn we weggevlucht in een pub om van hem af te geraken :-)
Dag erna in een hostel 100 meter verder gaan slapen bij een gestoorde Chileense bomma die alleen Spaans sprak en waar we nog steeds niet van kunnen opmaken of ze nu samen was met een man of een vrouw.
Ochtend erna een zalige trip naar een fantastisch mooi eiland met 200.000 pinguins!!! Dit ter vervanging van de walvistocht aangezien dat nu het seizoen niet is. Met dank aan de sponsors!
Nu in Porto Natales, Klein dorpje bij prachtig natuurpark. We zitten op een kleine gezellige camping met ons "schraal 2de hands" tentje.
Diaree is volledig weg, toch bedankt dimi en katelijne voor het wc-papier. Zonder jullie hqadden we kleren moeten gebruiken.
Yves is zelfs op zoek naar laxeermiddel...
Fotos volgen, slechte verbinding.
Tot binnekort voor nieuw avonturen!
Katrijnos en Yvos
Leen:
En spongebobos?? -
24 Maart 2011 - 10:28
Neefje:
Hopelijk heb je je verjaardag goed kunnen vieren!!
Amuseer jullie nog super en geniet van alles wat je tegenkomt !!!
Groetjes
28 Maart 2011 - 17:21
Joke:
Feest, da ziede zo ! Haren in de wind en da links manneke ziet er mij ne grapjas uit ! -
07 April 2011 - 06:52
Joelle:
Superleuke foto met die verjaardagstaart! Het was al maar een voorlopig klein cadeautje, blij dat ge het leuk vond! Nog veel plezier!