Salta, prachtige stad in het Noorden
Door: Yves en Katrijn
Blijf op de hoogte en volg yves en katrijn
07 Mei 2011 | Argentinië, Salta
Het is inderdaad even geleden dat we nog iets hebben kunnen posten, maar we hadden bijna altijd slechte internet verbindingen.
Hier volgen dus enkele verslagen van de voorbije maand. Een ongelooflijke, bangelijke maand trouwens!
Veel lees- en kijk plezier!!!
Salta!
Een grote stad in het noorden van Argentinie met enorm mooie architectuur!
We hebben een inca museum bezocht waar we meer zijn te weten gekomen
over hen en hun rituelen. Hier was ook een mummie te zien van een kindje dat werd geofferd! Cool
We hebben vanop een terraske met een heerlijke tappa genoten van de mooie kathedraal terwijl zanger
aan tafel voor extra sfeer zorgde, zalig!
1070 trappen! hebbben we betreed om eem volledig zicht over salta hebben. Er was ook de mogelijkheid om met een telefrique nar boven te gaan, maar wijhebben voor de sportieve weg gekozen. Jawade dade!
Tevens een Peña gedaan. Dat is eten en terwijl een live optreden met folkore muziek en dans. En ja hoor, ge wordt uit het publiek genomen om mee te dansen. Hilarisch grappig! Yves heeft zelfs 2 keer debenen mogen strekken en Katrijn heeft de eer gehad om met een 70 jarige oude man te dansen. Joepie!!!
En, Yves is naar de lokale kapper gegaan. Dus merci aan iedereen die hier voor heeft gesponsord! 4 minuten en het was gefixt!
31 Mei 2011 - 21:12
Mathieu:
Die tapas hebt ge toch niet allemaal met u tweetjes opgepeuzeld?? -
01 Juni 2011 - 19:33
Brigitte Leysen:
Wat een prachtige foto's!Hoe heb je toch al die mooie plekjes gevonden? De kou zou ik nu niet zo graag hebben , maar wat een leuke avonturen .Jullie enthousiasme straalt eraf . Doe zo voort en laat ons verder genieten .