Machi Pichu - Reisverslag uit Cuzco, Peru van yves en katrijn - WaarBenJij.nu Machi Pichu - Reisverslag uit Cuzco, Peru van yves en katrijn - WaarBenJij.nu

Machi Pichu

Door: Yves en Katrijn

Blijf op de hoogte en volg yves en katrijn

05 Juli 2011 | Peru, Cuzco

Voor de eerste keer een goei nachtbus geboekt en goed kunnen slapen, joepie! CAMA!!!!
Abnormaal weer hier, regen regen regen en dat voor het droogseizoen.
Maar het kleurrijk feest voor Jezus in de straten bracht de sfeer er meteen in!
Door het slechte weer en door onze tijd die aan het korten is, hebben we beslist om geen 8-daagse te doen naar de matchu pitchu.
Als vervanging hebben we ons dan maar een uur laten masseren voor 8 euro :-) Jipiejeee. Da was ook tof ;-)

Trein naar aguas callientes (Yves dacht eerder dat hij naar disnyland vertrok).
Door de regen leek Aguas callientes echt zo'n tropisch dorpke, zalig.

Van hieruit, hop twee uur naar boven stappen en daar was de matchu pitchu.
De student- gids die ons daar heeft rond geleid, heeft de dag helemaal AF gemaakt!
En het zonneke kwam erdoor, perfectoooo. We waren daar de 4de juli en de 7de juli was het 100 jaar Machu Pichu. Hierdoor waren ze heel de machu pichu vol lichteffecten en boxen aan het plaatsen voor een groot feest. Helaas enkel voor de 800 rijkste en belangrijkste mensen in de wereld. Vreemd dat we geen uitnodiging hebben gehad...

Merci aan de Machu-Pichu ticket sponsors! We hebben 1 van de 7 nieuwe wereldwonderen kunnen aanschouwen!

• 17 Juli 2011 - 20:58

Totte:

Mijn vrouwtje zit nu ook op de machu pitchu :) ... Tzal wel de moeite zijn, kben benieuwd naar jullie verhalen...

Ik kan al niet wachten tot september. Thailand wordt dikke feest! :)

xxx