Op walvissenjacht!
Door: Yves en Katrijn
Blijf op de hoogte en volg yves en katrijn
21 Juli 2011 | Ecuador, Puerto López
Na de, volgens de reisgidsen, meest gevaarlijke grensoversteek in Latijns Amerika te hebben overleefd (met veel gewapende overvallen etc) en een tussenovernachting in Guayacuil aangekomen in het kleine vissersdorpje Puerto Lopez(Check fotos voor de vismarkt)!
Meteen de hoofdattractie geboekt, namelijk op walvissentocht!
Schitterend uiteraard! Na een klein half uur varen op zee verschillende keren op 10 meter afstand van die gigantisch grote walvissen zijn passeren. Gewoonweg prachtig! Als je die ziet passeren en water omhoog ziet blazen, das echt ongelooflijk!!! Helaas kotste een kiond op den Yves zijn been, maar toch een absolute aanrader voor iedereen!
Na wat snorkelen op dezelfde plek waar 10 minuten ervoor enkele walvissen passeerden, genoten van de heerlijke vruchtensapjes die in de vele strandbarretjes worden geserveerd! SCHOL!
05 September 2011 - 10:58
Zus:
En wij maar ziek worden op onze grooote boot en geen walvissen gezien!!! Nu vooral zeer jaloers! -
29 September 2011 - 10:46
Joke:
Amaai en ik was al blij met dolfijnen deze vakantie, bij jullie zijnt der wa van een grotere maat, nice nice nice !